Radar

wees sneller dan de laser!

U rijdt op een niet al te drukke snelweg. Plotseling hoort u het audio-alarm van uw DSI. U laat het gaspedaal los om rustig vaart te minderen. Uw Stinger geeft aan: Safety Signal - Remmend Verkeer. Voor de zekerheid gaat u 100 km/u rijden terwijl 120 km/u is toegestaan. Een kilometer verder blijkt het verkeer op de snelweg stil te staan, maar dankzij uw DSI met Laser Safety Signals komt u ruim op tijd tot stilstand. De Stinger Card geeft aan de hand van duidelijk ingedeelde LEDs de melding weer. 


Service gaat ten alle tijden voorop. Met de door ons opgedane ervaringen en het bewust zijn van kwaliteitsaspecten kunnen wij uw Stinger Radar en Laser Detectie in vrijwel iedere auto installeren. Over de afwerking hoeft u zich geen zorgen de maken. Wij zorgen voor een kwalitatief uitstekende installatie en afwerking welke ook goed zijn werk blijft uitvoeren.

 

Tevens installeren wij de soft- & hardware volgens de Nederlandse wet, waardoor deze Radar & Laser detectie volledig legaal is.

 

Wij houden van kwaliteit en zien elke opdracht als een geweldige uitdaging, waar wij ons voor meer dan 100% in zullen zetten!

 

 

 

 

 

 

Service

In diverse diensten

Als inbouwspecialist proberen wij u een zo divers mogelijk pakket te bieden. in ons service overzicht vindt u meer informatie.

 

Kwaliteit

Staat voorop!

Welke dienst of product wij aan u leveren. WIj zullen garanderen dat kwaliteit een hoge prioriteit heeft!